Söndag

Jag undrar hur många gånger jag och mina finaste klasskompisar egentligen pratar om att jag ska åka iväg ett år. Dyker alltid upp minst ett par gånger i veckan och det är inte direkt utan ångest. Att jag inte ska ta studenten och vara med om allt där innan tillsammans med dom känns lite så där. Men jag ska verkligen se till att ta vara på den tiden (ett och ett halvt år haha....) som är kvar och ha det så jäkla roligt!
 
Så Ella, Jenny och Amanda -  Jag är så himla glad att jag har er och lärt känna er bara så ni vet ifall att jag inte säger det allt för ofta. Och nu hade det varit bra med en gruppbild på oss som vi aldrig tagit......
 
 
 
 

Taggad

Min motivation till livet är äntligen tillbaka och jag är så himla taggad på livet! Om två veckor åker jag tillbaka till mitt älskade Stockholm och min träning går såååå bra! Var och tävlade i Karlskrona i helgen och vad resultaten än säger så var vi så himla duktiga! Är riktigt taggad på att börja lära mig svårigheter som dubbelvolt på trampetten, rondat-flickis-salto osv.
 
I och med att jag är taggad på livet är jag också så jäkla taggad på att åka iväg! Många har varit iväg på sina Hawaii resor och jag längtar så mycket tills jag har möjligheten (om jag får möjligheten) att få åka jag också! Verkligen a dream come true resa.
 
Bild från tävlingen i helgen.