Bo med en annan utbytesstudent

En av frågorna jag fick igår under intervjun var hur jag såg på att bo tillsammans med en annan utbytesstudent under mitt år. Den frågan har verkligen fastnat och jag funderar mycket på den. Helst skulle jag inte vilja det för är rädd att det ska bli nån form av jämförelse om betyg i skolan, eller hur mycket man är hemma med familjen eller om man är mest med kompisar. Det finns absolut fördelar också. Att bo med någon som är i exakt samma situation att ta stöd av är ju skitbra men här kommer min själviska sida fram. Jag vill att mitt utbytesår ska vara mitt och inte behöva dela min värdfamilj det året med någon annan. Kanske är lite hemskt och säga men det är så jag känner. 
 
Får hoppas mitt resonomang kom fram som jag ville och att jag slipper men som alltid när man tänker på hur saker o ting ska bli, jag får göra det bästa av situationen. Haha den meningen sägs hela tiden bland utbytesstudenter..
 
 


Kommentarer
Postat av: Natalie

Hmm.. Aldrig tänkt på det så, men du har rätt, jag tänker nog likadant, mitt utbytesår är mitt utbytesår och min värdfamil är min värdfamilj, o mina amerikanska kompisar är mina,, gu va man är självisk,, ajja, make the best out of it :)

Svar: Haha visst är man! Men man ska inte frångå det tycker jag. Känns som att man kommer närmre sin värdfamilj om det bara finns "jag" som utbytesstudent hos dem :)
Alva Westher

2014-08-13 @ 09:43:31
URL: http://natalieinthestates.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: