Uppdatering

Med en pik från en av mina få läsare att jag inte bloggar allt för ofta är det kanske dags för en liten uppdatering här i bloggen...
 
Det här med att blogga på söndagar har uppenbarligen inte gått jättebra haha men det har också sina anledningar! I början av Mars var jag och mina fina tjejer uppe i Stockholm och kollade Gavin Degraw och jag undviker att svära skriftligt men FYFAN VAD BRA DET VAR! Vi stog inte så långt ifrån scenen och såg alltså väldigt bra vilket gjorde mycket men sen, vilken känsla det var! Vissa låtar hörde man knappt Gavin för publiken överröstade i allsång. Så otroligt magiskt. Annars är det gymnastikträningar och jobb som tagit söndagsbloggandet åt sidan vilket inte är en ursäkt.
 
Men om jag skulle ta upp tre saker som jag tänkte på senaste veckorna...
 
Hemlängtan, sedan min storebror flyttade upp till Stockholm har det varit väldigt tomt här hemma vilket lett till att jag känt mig mer ensam än vanligt osv och det gör mig lite orolig för hur jag ska kunna hantera hemlängtan när jag är iväg. För nu har jag ändå både mamma och pappa vid min sida och mina underbara vänner så att jag redan nu saknar någon så mycket som jag trots allt ser iaf den gång i månaden är skrämmande. Men jag får hoppas att jag är har så mycket för mig när jag är iväg att jag inte har tid att sakna så mycket haha..
 
Ansökan, tror verkligen inte det går en dag utan att jag tänker på vad jag ska skriva i min ansökan. Vill verkligen att den ska spegla mig och mina intressen på ett bra sätt så att jag hamnar hos en familj jag kan klicka med direkt. Sen hade det varit skönt att kanske kunna påverka lite grann iaf vart man hamnar. Så min plan är att skriva att anledningen till att jag vill iväg är att jag vill känna på livet utanför en by med 6000 invånare och få uppleva livet i en storstad haha. Samt att jag hatar kyla (så jag hamnar i en varm stat), att jag älskar att resa (så jag får se mycket) och att jag älskar sport så jag har någon chans att se en NFL eller NBA match eller att t ex jag får ett värdsyskon som är duktig i någon sport så man får uppleva det.
 
Cheerleading, japp det går inte en dg utan att jag tänker på detta heller. Försöker lära mig en massa i gymnastiken nu så jag har större chans att komma med i skollaget. Underförutsättningarna att det ens finns haha..
 
Bild från Sthlm på mina vackra bästisar (L)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: