.

Long time no see... Men har man inget att skriva så har man inte.
 
Denna helgen ska jag tillbringa i Stockholm med min fina vän Eleonora aka Ella och det ska bli magiskt. Livet rullar på och jag har i princip övertalat min andra fina vän Amanda aka Svenne att åka som utbytesstudent också! Helt underbart för då har jag någon av mina favorit brudar att gå på balen och ta studenten med. Love it. Och det skulle inte vara helt fel att kunna på sätt och vis dela ett av de mest händelserika åren i ens liv med en av sina bästa vänner.
 
Men nu ska jag sova så jag inte behöver vara dötråkig på bussen imon.
Pussar o kramar
 
Ps: så kommer jag denna helg sakna min tredje fina brud Jenny aka bäst. 
 
 
 

Förväntningar

Pratade med bästa Molly idag på bussen om att åka iväg och vilka olika förväntningar jag har. Jag har alltid levt efter att föreställa mig det värsta så att det inte kan bli värre för då blir jag aldrig besviken. Rätt eller fel men det är så jag lever. Det kan vara inför en fest och att jag är sjukt otaggad och tror jag ska slösa bort en kväll jag kunnat göra något mer vettigt men det slutar oftast med att jag har en riktigt bra kväll. Eller inför hur någon ska reagera, föreställer mig alltid att en person ska bli arg eller ledsen för de gånger jag inte gjort det, ja det är dem gångerna någon blivit sårad eller arg på mig. 
 
Men i vilket fall tillbaka till USA. Förväntar mig som jag sa till Molly att jag ska hamna i Alaska och att det ska gå typ 100 pers på mitt high school så jag ska missa allt som har med high school spririt att göra. Förväntar mig att komma i en super konservativ familj med helt sjuka värderingar jag inte kommer att klicka med överhuvudtaget. Trots så låga förväntningar är det inte nog för att få mig att inte vilja åka. För detta är ett worst case scenario och värre än så skulle det helt enkelt inte kunna bli. Så det ger mig lite hopp om att eftersom det är det värsta i min värld som skulle kunna hända och allt som är bättre än det kommer jag vara otroligt tacksam för, litet som stort.
 
Jag och min fina, fina bästis Molly, som jag älskar dig vännen!