Står still

Som rubriken säger, det står still med alla USA grejer. Var på min läkarundersökning förra veckan, ska till vacinations grejen nästa vecka, veckan efter det är det dags för lungröntgen för TBC (inte för att jag misstänker att jag har det men USA kräver att man gör det eller andra tester för TBC) så efter det borde alla handlingar vara klara! Trodde inte läkarundersökningen skulle vara så omfattande med prover osv men det var den så det tog lite mer tid än jag räknat med. Tänkte att när jag är helt klar med min student profil ska jag göra ett inlägg mer exakt hur det gått till, vad som fylls i osv. Kanske är kul att läsa för andra blivande utbytesstudenter iaf :)
 
För övrigt så var jag i Sthlm med familjen i helgen. Var så himla skönt att komma hemifrån för en helg. Gjorde även lite samhällsnytta och pärlade "fuck cancer" armband på söndagen när ung cancer hade en av sina pärldagar. Hade inte alls förväntat mig att det skulle vara så mycket folk som var och det var väldigt roligt att se! Kö när vi kom och kö när vi gick. Min personliga åsikt är att vi är så galet dåliga när det kommer till den här typen av välgörenhet här i Sverige. Så det ska bli roligt att komma till USA för där verkar det vara betydligt vanligare. Min pappa har t ex berättat att när han var där som utbytesstudent så gick de runt och delade ut kalkoner till familjer som inte hade råd till det på julafton. Små saker som gör så stor skillnad och jag förstår inte att det ska vara så svårt att annordna även här i Sverige. För i helgen blev det uppenbart bevisat att intresset finns där.
 
Hur eller hur så ska jag sätta mig och skriva de sista raderna på mitt handskrivna peronliga brev och scanna in det så även det dokumentet är klart.
 
Kram
 
 


Kommentarer
Postat av: Emmy - utbytesstudent i usa

Lycka till med alla ansökningar!!! tiden kommer gå så sjukt fort, så tillslut så står du där och ska åka iväg på ditt äventyr!

Svar: Tack!!! :D jag vet men jag tycker verkligen inte om att behöva vänta haha... Hoppas du har det bra!
Alva Westher

2014-10-24 @ 07:35:43
URL: http://emmysplanet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: