Utbytesfika och handbok för utbytesstudenter

I lördags träffade jag Amanda, Melissa och Sarah för att ha en liten fika och kunna prata om utbytesåret som snart är här!!! Om fyra månader är jag antagligen redan i USA vilket är sjukt. Amanda, Melissa och jag har träffats ett par gånger innan men detta var första gången Sarah var med vilket var jätteroligt! Trots att Amanda och jag går i samma klass pratar vi knappt om att vi ska åka, bara om det kommit nya papper eller liknande haha.... Så dessa tillfällen är verkligen guldvärda för de gör en såååååå extremt taggad på att få åka och planera allt som ska göras innan. Har snart skrivit klart min packlista dessutom haha.
 
Någon mer update om värdfamilj och placering har jag inte heller fått och jag tror inte jag kan förvänta mig det förrän tidigast i Juni :) Men för ett par veckor sen tror jag fick vi hem YFUs handbok för svenska utbytesstudenter, inbjudan till lägret man har i Juni och lite mer specifikt kring att vara utbytesstudent i USA. Handboken innehöll allt möjligt med regler, packlista, förväntningar, hur man ska hantera hemlängtan mm. Det är en liten trygghet ändå att ha något att läsa om olika saker som kommer att ske. Lägret kan jag dock inte vara med på eftersom jag då är på RHODOS med mina favorit tjejer. Känns väldigt, väldigt tråkigt att missa det. Men resan var redan bokad innan datumet för lägret släpptes så vad gör man... 
 
Har också insett att jag måste bli bättre på att ta bilder... Annars kommer denna bloggen vara jättetråkig ju haha. Men som tur var hade Melissa (länk till hennes blogg finns i menyn till vänster) tagit en bild sen i lördags. Puss!
 
 

YFUs tipsartävling

När både Amanda och jag var antagna till YFUs utbytesprogram anmälde vi oss till en tipsartävling där man skulle tipsa en kompis att åka som utbytesstudent. Eftersom det var jag som tipsade Amanda att åka med just YFU passade detta perfekt och idag fick vi mail från Gustav att vi hade vunnit!!! Det är ett lotteri där vinsten är ett presentkort på Tranås resebyrå som man kan använda till flygbiljetten. Vi båda hade glömt bort den tävlingen helt så det var en rolig överraskning mitt i all pluggstress.
 
Exalterad som jag blev började jag kolla på lite olika flygbiljetter till Detorit, Dallas etc. Längtar så otroligt mycket tills den dagen jag får min värdfamilj. Kan inte föreställa mig större lycka än det. Men hälften har fått sina familjer i mitten av Juni så jag håller helt enkelt tummarna för att jag ska vara en av dom femtio procenten.