Noah's Ark, Amerikas Största Vattenpark

Igår efter att Kim kom hem från jobbet packade vi bilen och åkte till Dells, Wisconsin (en till delstat till min lista!!). Där finns nämligen amerikas största vattenpark, Noah's Ark, och där var vi idag. Det är den enda dagen det har regnat när jag varit här typsikt nog, men det rubbade inte vårt humör. Som tur var kunde man låna våtdräkter men trots det var det fruktansvärt kallt och de stängde till och med parken tidigare så sista timmen sprang vi upp och ner för trappor för att hinna med så många åk som möjligt och det var så roligt!! Detta är verkligen något vi borde ha i Sverige. En som vi åkte kallas Scorpion's tail och då åker man som ett rör och när man ska åka ner står man på en platta i röret som de släpper under ens fötter och så åker man nedför en väldigt brant backa. Den har till och med en loop. Det var verkligen något nytt. Samma dödsångest som Atmosfear på Liseberg vill jag lova haha. Så trots kylan och regnet blev det en väldigt lyckad dag!
 
På väg hem åt vi på en italiensk restaurang, Olive Garden vilket var jättegott. Inte som en mysig kvartetskrog på Söder men grejen där var att man får alltid förrätt, brödpinnar fast mjuka och sallad eller soppa med hur mycket påfyllning man vill. Brödpinnarna var något av det godaste jag ätit sen jag kom hit. Och det betyder inte att jag ätit inte god mat utan bara att de var himmelska. Något jag tycker om när man går på restauranger här är att det du inte äter upp lägger de i en take-away låda så att du kan äta det hemma istället. Väldigt bra för min del som knappt äter hälften av mina portioner ibland...
 
Nu ska jag snart gå och lägga mig och imon väntas State Fair. Typ en mässa för staten. Och det roliga är att Minnesotas är störst i landet sett till antal besökare. Bara Texas är större, men den är under en månad (tror jag) medan Minnesotas är under två veckor. Plus att Minnesota har drygt fem miljoner invånare jämfört med Texas 27 miljoner haha. Mer om hur det var skriver jag imon.
 
Detta är alltså Scorpion's Tail. Tio våningar hög, 122 meter lång och du åker i ca 15 meter per sekund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: