10 saker ni kanske inte visste om mig

Eftersom det inte händer så mycket på utbytesstudentfronten så tänkte jag ibland skriva lite andra inlägg om helt andra saker bara för att jag tycker att det är kul. Så därför tänkte jag att det kanske kan vara roligt att få veta lite mer om mig för er som inte känner mig men ska följa min blogg nu, när jag är iväg och tills dess att jag kommer hem. Så tänkte därför lista upp tio grejer som ni kanske inte vet men som också inte är någon större överraskning för vissa haha.
 
1. Jag är inte så känslosam av mig. Jag bryr mig om de och det som står mig närmst men när det kommer till allt övrigt har jag väldigt lätt att stänga av och inte ta in mer än nödvändigt. Därför ältar jag heller inte saker utan tror att det som sker har en mening. Men jag är fortfarande en väldigt varm och empatisk person om ni skulle tro annat haha. Det är bara när det kommer till mig själv som jag inte är så känslosam eller inte bryr mig.
 
2. Google är min secret crush. Jag googlar ALLT, längd på en kändis, hur långt en fluga kan flyga, osv osv osv. You name it. Älskar helt enkelt att veta saker.
 
3. Jag älskar att ha rätt. Och har alltid rätt för den delen också.... ;) Höjden av irritation för mig är när jag vet att jag har rätt och den andra personen inte kan ge sig och inse det.   
 
4. Jag tycker inte om housemusik. Det är inget jag sitter själv och lyssnar på eller ens inför en fest. Så enda gången jag lyssnar på det är när det spelas på radion eller på fester. Tycker allt låter likadant och ser inte magin i den typen av musik. Sen finns det absolut undantag men de är få. (Denna punkten är väldigt aktuell då det chockerade min bästa vän alldeles nyligen)
 
5. Jag ser inte på skräckfilmer. Senast jag försökte kolla på en var med Julia i typ 8an? Vilket var en Saw-film och jag klarade ca 10 minuter. Kunde inte sova eller vara ensam hemma på två veckor. 
 
6. Jag tror på andar och sådant som är övernaturligt. Det är för mycket som sker utan att det finns någon förklaring till varför.
 
7. Lite motsägelsefullt gentemot första punkten men jag lipar alltid till filmer. Minsta lilla sorgliga eller romantiska del och tårkanalen öppnas. Kanske är det någon slags kompensation till mitt annars känslokalla liv ;)
 
8. Jag är ingen matälskare. Jag äter mat för att jag måste och min kunskap om mat sträcker sig till att det är eller inte är gott. Sitter inte och känner efter massa smaker eller längtar tills jag ska äta just mat. Sötsaker som godis, kakor, pajer och bullar däremot, DET är något jag älskar.
 
9. Jag har starka åsikter och en stark vilja. Detta är nog en punkt som enbart blir ny info till de som inte riktigt känner mig haha. Vill jag något så ser jag till att det händer och tycker jag något så ska det framföras. 
 
10. Om någon sårar mina vänner eller på något sätt försvårar deras liv, och trots att de har förlåtit personen, kommer jag aldrig tycka om den personen igen. Någonsin. Det värsta som finns är att se mina vänner ledsna och i det läget gör jag vad som helst för att de ska må bättre. Det är nog i dessa lägen jag gråtit flest gånger förutom till film för att mina vänner mår dåligt.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: