VÄRDFAMILJ!!!!!!!!

Idag när jag var påväg hem från bussen efter skolan fick jag ett sms från min pappa, "Grattis som jag trodde Minnesota". Jag fick en chock för jag hade inte fått något mail och ringde direkt upp honom och jag har alltså fått min värdfamilj!!!!! Jag ska bo i en liten stad som heter East Bethel i Minnesota, bara 40 min ifrån Minneapolis och 50 min ifrån Mall of America vilket känna helt underbart. Min skola heter Forest Lake High School, home of the Rangers och är ganska stor med 1800 elever. Känns faktiskt väldigt lagom. Skolan börjar 8e september så jag kommer nog åka i mitten/slutet av augusti. Kanske hinner jag till och med fira min 18 års dag hemma!!
 
Min familj består av värdmamma, värdpappa och två yngre värdbröder. Är jätteexalterad över att få vara storasyster, har alltid varit minstingen haha. Jag har precis skickat iväg första mailet till dem så väntar just nu på svar vilket kanske dröjer ett tag.. 
 
Jag tror aldrig jag varit så här glad, började gråta så lycklig jag blev haha. Det känns så sjukt att jag nu vet vart och hos vilka jag ska spendera mitt utbytesår. Det är lite av en dröm. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: