Halloween

En annorlunda Halloween för min del igår jämfört med hur det brukar vara. Antingen är det någon Halloween fest eller så har jag inte firat det alls de senaste åren, men igår var det andra saker som hände. Först hämtade Dani mig vid halv nio, fyra av tjejerna hade tävling som jag följde med på. Det var lite som en uppvärmning för sektions vilket är om två veckor. Men det var inte en helt vanlig tävling, vi hade utklädnadstävling och synkroniserad simhoppning så det var roligt! Vi kom faktiskt på andra eller första plats för vår utklädnad, vi var ankor haha. Tävlingen var dessutom slut tidigare än vi trodde så efter följde Dani och Val med hem till mig och vi gick bus eller godis med mina värdbröder och alla grannar. De hade ett släp alla satt på och åkte runt i området med. Och mängden godis de fick, tror aldrig jag sett så mycket haha. Och självklart godisgris som jag är är jag väldigt lycklig över detta ;) Vi avslutade kvällen med att spela spel så det var verkligen en lyckad och mysig Halloween för min del.
 
Hela veckan har varit intensiv med tävlingar, bonfire, träningar osv sov så idag har det varit väldigt skönt att bara ha en dag hemma och ta sovmorgon. Dock har jag gjort läxor hela dagen i pincip, men det var välbehövligt. Meeen nu ska jag beställa bilder till min scrapbook så jag kan påbörja det projektet under vintern. 
 


Kommentarer
Postat av: Ronja

Hej Alvis, hoppas du har det helt underbart i USA!
Har ett litet önskemål till dig. Kan du inte lägga ut lite mer bilder på typiska amerikanska grejer? Typ maten, miljön, bilarna, husen osv osv? Skulle vara väldigt roligt att se!!

Stora kramar till dig <3

2015-11-09 @ 17:48:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: