Duluth + Hike

Förra veckan hade gick jag bara i skolan måndag-onsdag vilket var väldigt skönt. Det var MEA (Minnesota Education Association) weekend vilket innebär att alla elever, lärare och skolpersonal är lediga och många high school elever tar chansen att åka och kolla på olika universitet. Jag och min värdfamilj tog istället en dagstur upp till Duluth. Vi åkte på en guidead båttur på Lake Supiror vilket var väldigt häftigt! Världens största sjö som lika gärna hade kunnat vara ett hav, ganska maffigt om jag får säga det själv. Det var fortfarande lite löv på träden så höstfärgerna gjorde det verkligen vackert. Efter åkte vi ytterligare en bit och vandrade bland klippor (ish) och vattenfall. Hittar fler och fler anledningar till att bo i Minnesota desto mer tiden går haha. Det finns så mycket att göra här!
 
Resten av helgen spenderade vi i South Dakota. Kims kusin gifte sig så på fredagen var det rehearsal dinner och på lördagen själva bröllopet. Det var verkligen så fint!! Har tyvärr inga bilder, men att vara på ett amerikanskt bröllop var en upplevelse! Och vi dansade hela kvällen haha, så det var roligt.
 
Dock har det varit en heldel hemlängtan denna helgen, antagligen för att bröllop är i allmänhet väldigt känslosamma. Men nu är det vardag igen efter långhelg och nästa vecka är det Halloween!! Inte för att jag har några planer, men kan alltid gå bus eller godis med mina värdbröder så jag är exalterad.
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Mc- Jullan

Du har fått så långt hår Alva! Saknar dig och älskar dig massor <3

Svar: Haha inte ens tänkt på det!! Dock extremt slitet från kloret så är nog kort snart igen... Saknar dig också och älskar dig mest <3
Alva Westher

2015-10-23 @ 15:56:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: