En månad i staterna = Frågestund!!!

Idag är det exakt en månad sen jag tog mitt första steg i en helt ny stat, för ett helt nytt liv. Är verkligen stolt över mig själv för att jag vågade göra detta, känns som att det var helt rätt val för mig. Självklart har jag lite dippar då och då när jag saknar familj och vänner (samt det svenska skolsystemet) lite extra men jag tar mig igenom dem tillfällena och inser hur glad och tacksam jag är över att vara här.
 
Har enligt mig faktiskt varit väldigt duktig med att blogga regelbundet i en månad, vilket är förvånande haha. Brukar sluta efter si sådär en vecka. Men även om jag bloggar ofta så känns det som att jag hela tiden missar saker att skriva om... Därför tycker jag det passar alldeles utmärkt med en frågestund. Har redan fått några frågor jag ska svara på men vill självklart ha fler, så se till att kommentera (här, på facebook, meddelande etc) vad ni undrar över! Uppskattas. Jag själv brukar iallafall alltid känna att jag undrar över saker som jag vill ha svar på när jag läser andras bloggar. So don't be shy haha.
 
Hoppas allt är bra med er och hemma i Sverige!!
 
Kramar.
 
Bild från homecoming med Madeline och Allison.
 


Kommentarer
Postat av: Molls, Julls och Ems

Hej Alvis!!

Vi vill gärna veta mer om hur det är på skolan. Kanske normer och värderingar som är annorlunda i skolan mot i Sverige, och kanske hur människorna beter sig i allmänhet. Vad är det konstigaste som hänt hittills i USA?

Puss

2015-09-24 @ 11:02:05
Postat av: Joanna

Hej Alva! Kan du inte skriva lite vad som hänt under månaden typ bästa, sämsta, roligaste, konstigaste osv???
saknar dig hoppas du har det bra kram från joanna <3

Svar: Det ska jag absolut göra!! Har det jättebra, saknar dig också och hoppas allt är bra med dig med <3
Alva Westher

2015-09-24 @ 23:20:24
Postat av: Julia Göransson

Hej Alvaaa!!!
Älskar verkligen att du håller på att blogga och vi saknar dig verkligen i klassen... Jag undrar om ni har skoluniform? puss miss u<3

Svar: Saknar dig och er alla också <3
Alva Westher

2015-09-28 @ 08:44:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: