First Day of High School

Dagen började med att jag försov mig en halvtimme, så fick skynda mig med att göra mig iordning, fixa frukost + lunch osv och sen åkte Kim och jag och lämnade Caleb först som började i en ny klass och efter körde hon mig till skolan. Blev verkligen nervös i bilen men det släppte när jag såg Emma och de andra i simlaget i cafeterian, jag insåg att jag faktiskt har vänner haha. 
 
I vilket fall så började dagen med advisory som kan liknas vid våra mentorstider. Alla utbytesstudenter är i samma så det var roligt att få se vilka fler som går på skolan! Vi har en från Norge, Tyskland, Polen, Mexico och två från Spanien. Därefter började lektionerna, ska göra ett separat inlägg om mina klasser när jag gått i skolan lite längre. Lunchen löste sig också väldigt bra för Paige som är med i diving hade lunch samtidigt så kunde sitta med henne och hennes vänner.
 
Till största del var det en väldigt bra första skoldag, men också överväldigande. Var lite nere ett tag under matten som jag för övrigt bytte till study hall för har typ ingen tid för läxar med tre timmars träning efter skolan haha. Meeen det släppte direkt under practice för tjejerna är helt underbara. Sen åkte jag hem, gjorde lite läxor och sov. Var verkligen så trött, dels att behöva fokusera en hel dag vilket man inte är van vid efter sommarlov men nu var det dessutom på engelska. Även om jag förstår i princip allt så krävs det mycket mer koncentration.
 
Andra dagen, dvs idag var dock så mycket bättre!! Börjar prata mer med folk, förstår hur skolan funkar, lunch osv osv osv. Är mycket gladare, diving gick asbra så just nu är livet på topp!! Nu blir det mest att jag skriver ihop allt som händer lite slarvigt men när jag har mer tid imon eller i helgen ska jag göra mer specifika inlägg så det är lättare att förstå hur mitt liv på andra sidan Atlanten fungerar!
 
Hoppas allt är bra med er hemma i Sverige!! Kram.
 
En bild på alla utbytesstudenter på skolan Mr Wing, vår advisor, tog idag.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: