Gymnastics Banquet

Så gymnastiken är officeillt över. Har visserligen inte tränat på två veckor, men i torsdags så hade vi vår bankett to wrap up säsongen. Det innebär resultat, priser, tillkännagivande (?? HERREGUD VAD SVÅRT DET ÄR ATT HITTA RÄTT ORD, fick använde google translate..) av de nya lagkaptenerna, lite olika tal mm. Hade själv ett litet tal då jag är "senior" vilket blev mer känslosamt än jag tänkt mig. Men kunde iaf undvika att brista ut i gråt helt haha. För mig personligen var det en väldigt rolig kväll då mitt lag röstade mig som "hardest worker on floor" samt "most valuble senior" tillsammans med Allison. Men bästa av allt var att jag lettered!! Vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men det är något man gör om man varit del av laget mer än fyra år, tävlat i tillräckligt många varisty meet, varit speciellt betydelsefull för laget etc. Det är därifrån man ser i filmer där alla sports jocks har sina letterman jackets, så ja det är lite goals att jag fick göra det.  Igår sov några av oss från laget över hemma hos Val. En mysig kväll med några av mina närmsta vänner <3 Så det var ett bra avslut på en lång men bra vecka.
 
 

Hawaii - North Shore Surfing

Alla dagar på Hawaii var självklart magiska, men min favorit förblir måndagen när vi surfade i North Shore. Förväntade mig ingenting, och har väl aldrig riktigt drömt om att surfa, men det var verkligen en så sjukt underbar känsla!! Vi lämnade tidigt på morgonen, och delade sen in oss i två grupper för surf lektionen. Vi var i den senare så spenderade tid med att gå runt vid stranden. I närheten hade de tydligen spelat in delar av Lost, hur coolt?! Och från stället kunde man se Pirates of the Caribbean skäppen till havs när filmerna spelades in. 
 
Själva surfningen gick till så att vi hade en instruktör som berättade hur man paddlade, svängde, stod upp på brädan etc och väl ute i vattnet hjälpte de en att "fånga vågen". Stod upp på första försöket vilket var ritkigt coolt och oförväntat. Blev ett par failures därefter men för det mesta stod jag upp! Har helt klart lite andra planer för vad jag ska göra efter gymnasiet, hade varit så häftigt att lära mig surfa på riktigt.
 
Efter surfningen åkte vi till ett kulturcenter för de olika befolkningarna som bor på ön. Delvis var det kul, men lite av en besvikelse. Väldigt amerikanskt, och de liksom skämtar bort historian typ. Hade mycket hellre åkte till en annanas farm, meeeen det fanns väl någon mening med det också. Dagen var trots allt lyckad. North Shore är ett surfparadis där de har flera stora tävlingar. Så jäkla häftigt att ha varit där helt enkelt.
Här inne i skogen någonstans har de spelat in LOST!!!!!
 
 
 

Hawaii - Catamaran Tour

Andra dagen åkte vi på en catamaran tur ut till havs. Utsikten från båten över Waikiki och Diamond Head var verkligen otrolig. Tror inte jag sett så turkost och klart vatten innan. På båten gjorde vi inte mycket alls förutom att njuta av upplevelsen. Sjukt coolt däremot för vi såg en val!! Inte på nära håll men fortfarade, har sett en livs levande val! På väg tillbaka såg vi även delfiner. Efter hade vi tid att slappa på stranden. Amanda, Lorena, Veronica och jag gick och köpte lunch och satt på stranden och åt. På eftermiddagen hade vi en statstur runt Honoluluh. Vår busschaufför som vi hade mesta dels av tiden var så härlig! Hon berättade mycket historia om ön, olika ställen Obama varit på, vart han gick i skolan etc. Kvällen bestod av pizza buffé, och bara vandra runt i Waikiki. En lugn och väldigt härlig dag helt enkelt. 
 
Hemlängtan är så gott som borta nu vilket är skönt. Har så mycket kul framför mig och som händer i vardagen!! Igår t ex gick jag med Erika till killarnas basketmatch som var sjukt spännande. De tog igen 18 poäng och vann med 1 med lite tur då Roosevilles sista poäng inte räknades pga foul. Efter gick vi till Applebees och bara hängde. Ett bra avslut på en lång vecka. Har varit konstigt att inte ha gymnastik, men jag har tror det eller ej överlevt. Dock saknar jag det otroligt mycket...