Packning och Ny Termin

På lördag är det alltså dags för HAWAII!!! Kan inte fatta att det redan är dags att uppfylla en ny dröm. I början av året var jag säker på att jag inte skulle åka pga så himla dyrt, men nu är jag verkligen lycklig över att jag ändrade mig. Amanda ska också med på resan och härom dan fick vi bekräftat att vi får dela rum!!! Så himla underbart, och det ska bli så härligt att få spendera veckan med en av mina bästa vänner <333 Ska också bli skönt att få byta ut kylan till värme och bryta lite rutiner. Behöver sol haha. Detta är första gången sen jag kom jag packar för en längre resa och det känns så konstigt att ta fram den stora resväskan... Senast jag använde den var liksom när jag reste hit. Så hade ett litet moment igår. 
 
I övrigt så började jag en ny termin i tisdags så mitt schema ser ut så här numera:
 
American Lit B - Fortfarande en sophmore klass men har Val, tre andra utbytesstudenter och läraren är väldigt rolig så tror det inte kommer bli så himla myckt pest och pina. Böckerna verkar roligare i denna klassen så det kan bli intressant.
 
Psykologi - Mest juniors och seniors och känner faktiskt igen människorna från andra klasser etc så det är nice. Har även Iz från gymnastiken i den klassen samt samma lärare som jag hade i Social Issues och henne tycker jag om så det blir nog en väldigt bra klass. Ska bli en intressant klass.
 
US History B - Känner ett par människor i klassen, en ny vikarie som jag är lite skeptisk emot, men han tar dock över från en av mina absoluta favoritlärare både här och hemma sååå borde ge honom en chans haha. Men historia är trots allt ett av mina favoritämnen så läraren är lite viktigare än i andra klasser.
 
Study Hall -  THANK GOD! Drunknade typ i läxor last quater så nu ska det bli skönt att kunna få det mesta gjort i skolan. Plus har Erica i den klassen, och ett väldigt bra lunchbord så det kunde inte bli mycket bättre.
 
Interior Space and Design - Trodde det skulle vara en sophmore klass men många är faktiskt seniors/juniors så det är kul. Läraren verkar härlig och det är något jag tycker är roligt. Igår fick vi göra en bild med ritningar, och bilder på inredning som vi tyckte gör ett hus till ett hem. Mycket projekt i den klassen så det ska bli kul! Skönt med något mer kreativt.
 
Imorgon är det förmodligen sista gången jag tävlar i gymnastiken och det känns hemskt. VILL INTE ATT DET SKA VARA ÖVER. Men, men har en veckas träning till efter Hawaii och då är det även sektions så helt över är det iaf inte än. Vet dock inte hur jag ska överleva (dramatiskt) utan mina tränare och tjejerna, men jag kommer väl över det tillslut. Finns så mycket att se framemot i vår så ska nog klara det. Idag är det 120 dagar tills mamma och pappa kommer hit, och jag har varit iväg 157 (!!) så tiden går trots allt väldigt fort och jag börjar få lite av stressen att det snart är över. Har fortfarande saker jag vill göra innan året är slut...
 
Bild av Waikiki där jag kommer spendera min vecka i Hawaii
 

Långhelg

Idag är det Martin Luther King Day här i USA vilket är en helgdag, så jag har med andra ord varit hemma från skolan. Otroligt skönt att få en extra dag ledig och nästa vecka börjar vi 3rd quater vilket innebär att vi även har den måndagen ledigt. Eftersom vinterlovet här inte är så långt är det skönt med ett par extra dagar ledigt.
 
Började helgen med en väldigt rolig och förvirrande fredag haha. Jag, Dani, och Josie skulle på en brottningsmatch då de båda har pojkvänner i laget. Problemet var bara att vi inte hittade skolan. Så vi åkte till tre olika, för att sedan inse att vi var rätt från första början bara att vi kom till fel parkering... Har nog inte skrattat så mycket på länge, vilket var behövligt för bröt ihop för första gången sen jag kom hit i måndags på träningen. Hade nog bara väldigt mycket hemlängtan.
 
I lördags mötte Kim och jag, Dani och hennes mamma på Southdale Mall för att prova balklänningar. Min plan var inte att köpa någon utan mer prova vilken modell och sen beställa, meeeen det slutade med att både jag och Dani hittade varsin klänning. Den klänningen jag fick beställa hade de bara i storlek 0, så den kommer nog i min storlek om ett par veckor. Klänningen var verkligen perfekt och väldigt min stil, och självklart kostade den där efter... Men har trots allt en bal hemma också. Hann även med skype med mina favoriter <3
 
Gårdagen var mest plugg, men vi åkte och bowlade vilket var kul, och idag började jag med att skypea med bästis festis Ella <3 Välbehövligt eftersom detta var första gången vi skypeade själva. Ska fortsätta med plugget nu, och sen är det träning och mer plugg som gäller.
 
Om det är något ni tycker jag glömmer skriva om, eller vill veta mer om säg till!!! Det är lätt att glömma saker som hänt/händer.

Faribault Varisty Invitation

Igår hade vi vår första varisty invite tävling vilket innebär att de fem bästa i laget på varje event tävlar. Den här gången mot 15 andra lag. Jag åkte med som alternate för bord vilket innebär att om någon blir skadad hoppar jag in. Förväntade mig inte alls att det skulle hända, men Hailey landade fel under sitt fristående och helt plötsligt var jag med och tävlade i ett varsity invite haha. Det var en lång men en väldigt rolig dag. Kan inte fatta att jag bara har tre tävlingar kvar... Önskar att gymnastiksäsongen var mycket längre. Har lärt mig så mycket nytt och mitt lag är verkligen helt underbart. Blir lite ledsen att tänka på att det snart är över. Kom i vilket fall sen hem, spelade spel med Caleb, läste ut min bok i CSI och kollade balklänningar. Herregud vad svårt det är att veta vad man vill ha! Förhoppningsvis åker Kim och jag till en butik nästa helg så jag kan prova lite olika.
 
Idag ställde jag klockan på sju för att skype med Emilie. Blir alltid så glad av att prata med folk hemifrån, det dämpar min hemlängtan. Inser att bara för att jag varit iväg en lång tid så betyder inte det att relationerna förändras <3