Långhelg

Idag är det Martin Luther King Day här i USA vilket är en helgdag, så jag har med andra ord varit hemma från skolan. Otroligt skönt att få en extra dag ledig och nästa vecka börjar vi 3rd quater vilket innebär att vi även har den måndagen ledigt. Eftersom vinterlovet här inte är så långt är det skönt med ett par extra dagar ledigt.
 
Började helgen med en väldigt rolig och förvirrande fredag haha. Jag, Dani, och Josie skulle på en brottningsmatch då de båda har pojkvänner i laget. Problemet var bara att vi inte hittade skolan. Så vi åkte till tre olika, för att sedan inse att vi var rätt från första början bara att vi kom till fel parkering... Har nog inte skrattat så mycket på länge, vilket var behövligt för bröt ihop för första gången sen jag kom hit i måndags på träningen. Hade nog bara väldigt mycket hemlängtan.
 
I lördags mötte Kim och jag, Dani och hennes mamma på Southdale Mall för att prova balklänningar. Min plan var inte att köpa någon utan mer prova vilken modell och sen beställa, meeeen det slutade med att både jag och Dani hittade varsin klänning. Den klänningen jag fick beställa hade de bara i storlek 0, så den kommer nog i min storlek om ett par veckor. Klänningen var verkligen perfekt och väldigt min stil, och självklart kostade den där efter... Men har trots allt en bal hemma också. Hann även med skype med mina favoriter <3
 
Gårdagen var mest plugg, men vi åkte och bowlade vilket var kul, och idag började jag med att skypea med bästis festis Ella <3 Välbehövligt eftersom detta var första gången vi skypeade själva. Ska fortsätta med plugget nu, och sen är det träning och mer plugg som gäller.
 
Om det är något ni tycker jag glömmer skriva om, eller vill veta mer om säg till!!! Det är lätt att glömma saker som hänt/händer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: