En Mysig Jul

Nu har jag äntligen packat upp mina julklappar, men mitt rum är fortfarande kaos haha. Vi började julen hos Kims föräldrar på julafton. När vi kom dit skypeade jag en timme med mina familj vilket var en väldigt bra start, dämpade hemlängtan att få prata med dem. Vi åkte sedan till kyrkan, och det var jag väldigt glad för eftersom det är en tradition vi har även hemma så det var en sann julkänsla för mig. Vi åt sedan middag som bestod av mac & cheese, jello, cheesy potatoes och revben. Väldigt annorlunda, men måste säga att jag gillade julmaten mycket mer än vad vi hade under Thanksgiving. Sen var det dags för julklapparna, och jag älskar att jag fick fira jul med små barn igen. Så exalterade haha. Mina föräldra + mormor, farmor och farfar hade skickat över presenter till min värdfamilj, och personligen fick jag olika scrapbook saker, papper, pennor, olika "verktyg" etc, av Kims föräldrar fick jag en jättegullig väska som min värdmormor har gjort som var fylld med olika te-sorter och ett fat man lägger använda tepåsar på som var format som en tekanna. Det gulliga är att Ginny kom ihåg att jag kommenterat hennes när vi var där för Thanksgiving. 
 
Juldagen började jag med att skypea med familjen + Julias familj som var hos oss för att upprätthålla vår tradition med att äta kalkon tillsammans, spela spel osv. Saknar alla så mycket. Vi sov hos Chris föräldrar, så efter skype var det dags att se vad tomten lämnat i julstrumporna och sedan äta frukost som bestod av munkar, kanelbullar och fruktsallad. Efter det var det dags för ännu mer paket öppning. Till middag hade vi julskinka, cheesy potatoes mm. Kändes mer traditionellt haha. Se spelade vi spel och kollade Star Wars resten av kvällen.
 
Har haft en väldigt mysig jul, utan för mycket hemlängtan vilket var skönt. Det hjälper helt klart att ha en tre åring och en sju åring som håller en sysselsatt hela tiden haha. De är så underbara. Idag hann vi även med lite mellandagsrea shopping, min favorit affär här Express hade 50% på allt så Kim och jag passade på att shoppa eftersom den affären är lite dyrare än andra. Hade även fått ett presentkort där från Chris föräldrar så det var perfekt. Ikväll har vi bara packat upp och tagit det lugnt. En typisk annandag. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: