Jullov

Igår (tisdag) fick vi äntligen jullov, så välbehövligt. Inte minst för att jag är sjuk. Hade jag varit hemma i Sverige hade jag inte varit i skolan och verkligen inte tränat, men min mentalitet här är så annorlunda. Har gått från att klaga på att gå upp 6 på morgonen till att gå upp halv fem för att plugg, skola, träna, plugga tills nio och fortfarandra överleva. Känner mig mycket mer effektiv här än jag någonsin varit hemma. Och jag hoppas jag kan ta med mig det hem haha.
 
Hade förövrigt en väldigt bra träning idag (onsdag), är sååå nära a full beam routine (ledsen men kunde inte hitta en bra översättning..) och hoppas verkligen jag kan tävla bom efter lovet. Gymnastiken idag var verkligen min räddning. Fick väldigt mycket hemlängtan innan träningen, och hade svårt att hålla tårarna tillbaka. Men har verkligen världens bästa lag så det gick snabbt över. Det är jobbigt att inte vara hemma över jul, saknar min familj så otroligt mycket.
 
Julafton: Snart är det dags att åka ner till Rochester. Idag ska vi fira med Kims familj, sen åker vi till Chirs föräldrar, sover där och firar jul med dem på juldagen. Skriver mer om julen i mellandagarna.
 
God Jul alla!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: