ELTiS-test och Högskoleprov

Eftersom jag ändå ligger hemma i soffan och är sjuk kan jag passa på att berätta vad jag gjorde i helgen.
 
I fredags var det dags för mig och Amanda att göra YFUs ELTiS engelskatest. Vi hade båda fått för oss att man inte får åka om man inte klarar det (skrattar hur ologiskt) och vi kunde båda inte få ihop ekvationen hur det skulle gå ihop eftersom man redan börjat betala in programavgiften osv. Men nu är det ju så att testet bara är till för att se om man behöver extra hjälp i engelska innan man åker. Vi svenskar är ju generellt sett väldigt duktiga på engelska men testet används över hela världen för utbytesstudenter som ska åka till USA. Och många delar av världen lär sig inte engelska på samma sätt som vi så det är rätt logiskt. I vilket fall gick testet väldigt bra eftersom det var vädligt lätt. Flersvarsalternativ och engelska i nivå med högstadiet så jag tror det ska vara lugnt för både mig och Amanda. Annars får jag väl hänvisa till mina betyg haha :p 
 
I lördags sen var det dags för mig att för första gången göra högskoleprovet. Jag hade väldigt låga förväntningar på mitt resultat eftersom jag inte pluggat och bara gjorde det för erfarnhetens skull så jag kan få bra resultat när jag behöver det. Men det gick faktiskt över förväntan och jag är väldigt nöjd med vad jag presterade. Läste inte ens en svenska text eller försökte läsa ett par diagram men det gick fint ändå haha.
 
Eftersom det var ett tag sen jag la upp ngn bild får ni en liten gruppbild på min squad från Stockholms helgen för drygt ett år sedan när vi var på Gavin Degraws konsert. I förrgår bokade vi nämligen en liten minitripp upp till favoritstaden för att återigen njuta av en konsert. Tre veckor efter åker vi sedan till Rhodos och sen veckan efter det är det dags för One Direction konserten med Amanda samt ytterligare en Stockholms tripp. Känns som att jag har en dröm sommar på gång vilket är helt underbart.
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: