Gymnastics Season

Har idag avklarat min andra gymnastikvecka och jag är så glad att vara tillbaka som gymnast! Dock är det mycket nytt för mig eftersom jag i grunden är truppgymnast och nu tränar jag istället ag. Trodde jag skulle avsky bom, men det har faktiskt blivit en favorit. Håller på att lära mig grunderna fortfarande som piruett, hjulning, olika hopp osv. Mina tränare var dock imponerade av att för någon som aldrig tränat bom tidigare gick upp första dagen och försökte göra en hjulning utan rädsla haha. Tror diving har hjälpt extremt mycket med att inte tveka inför nya saker. Denna veckan fick jag iaf tillbaka min rondat flickis vilket är framsteg, så förhoppningsvis har jag snart tillräckligt med tumbling passes för att kunna tävla i fristående. Vår första tävling är om två veckor och jag hoppas verkligen att jag får tävla i bord, med det återstår att se. Det är trots allt bara början av säsongen. 
 
Precis som i diving har jag i gymnastiken jättehärliga tränare, positiva och motiverande så jag trivs. Även tjejerna i laget är underbara så gymnastiken är absolut en höjd punkt i vardagen. Är dock förvånad över att tränarna inte är mer strikta, tänker tillbaka när vi alltid körde uppställning, fick "straff" om vi plockade fram för sakta, hur viktigt det var att vi sträckte på oss när vi strechade etc. Det är inte alls så här, men det beror förmodligen på att det är high school gymnastik och inte klubb. För de som kör klubb gymnastik tränar ca 24 timmar i veckan så det är nog väldigt stor skillnad...
 
Har för övrigt fått önskemål om att lägga upp mer bilder på miljön vilket jag inte ens tänkt på är intressant att se haha, så här är två bilder från min gymnastikhall och tre bilder på hur skåpen och korridorerna ser ut i skolan. Det är jättelågt i taket på skolan och väldigt få klassrum/korridorer har fönster så det är inte mycket dagsljus jag får se... Skillnad från Stagg.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: