Wizard of Oz - School Play

I fredags efter min sista diving träning *gråter* gick jag och Allison på teater på skolan, Wizard of Oz, och jag var så imponerad!! Trodde aldrig att en skolpjäs kunde vara så professionell. De hade lagt ned så mycket tid på rekvisita och de var synkade i alla danser etc. Och Hannah som hade huvudrollen var helt otrolig, hennes sångröst var inte att leka med. Med andra ord hade jag en väldigt bra fredags kväll.
 
Även lördagen var en bra dag. Hade min sista diving tävling, JV conference, där jag faktiskt slutade 2a vilket jag är otroligt stolt över eftersom diving är en helt ny sport för mig. Dock hade jag värsta förkylningen, men tror att jag helt enkelt inte hade ork att vara nervös och eftersom jag visste att detta var det sista jag skulle göra med diving för FL Rangers gav jaf mig f*n på att göra bra ifrån mig haha ;)
 
Resten av helgen har bestått av att försöka bli frisk, läsa ut andra Harry Potter boken, ha tjejkväll med min värdmamma, Skypea med mina föräldrar och i allmänhet bara ta det lugnt. Imorgon är jag ledig för det är första dagen på second quater. Vilket innebär sovmorgon för mig och läxor. MEN det innebär också min första gymnastikträning!! Diving slutar men en ny sport tar vid och jag är så taggad! Det kommer vara träningar sex dagar i veckan, dvs dubbelt så mycket jämfört med när jag tränade gymnastik hemma haha. Hoppas innerligt att mina knän håller, men det får jag ta när det problemet kommer...
 
Hoppas ni där hemma har det bra också <3 Kram
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: