Dead End Hayride

De flesta som känner mig vet hur mycket jag hatar skräck. Verkligen HATAR. Senast jag såg en hel skräckfilm var i sjuan. I vilket fall hade vi sleep over med laget i fredags och då åkte vi till en farm som man på dagtid plockar pumpor på men som på kvällen förvandlas till ett flertal spökhus och ja, jag ville i princip dö. Nej men amerikanarna kan verkligen det här med skräck. Har aldrig varit på ett spökhus förutom så har inget att jämföra med, men tror det är ett av Minnesotas populäraste så det var väldigt bra.
 
Det börjar med att man självklart står i kö där utklädda människor går fram och skrämmer en. Som dem skrev på skyltar, du är en del av showen så det är mycket interaktion med de som skrämmer en. Samtidigt spelade de alla skräckfilmer man kan tänka sig. Inte ett bra ställe för en redan vettskrämd Alva, men jag överlevde. Efter väntan var det dags för första delen vilket var en spökhölass där de hoppade upp och skrek i ditt öra typ. Vi åkte även igen en spökstad de byggt upp i vilda western stuk. Effekterna de hade var verkligen så bra och de går verkligen in för det här.
 
Andra delen var spökhuset. Det var i olika delar som hade olika teman. Det var dockor, clowner, motorsågsmassaken, ett slakteri med människodelar, motell med sinnesstörda och ja även här alla skräckfilmer du kan komma på samlade i olika rum. De som skrämmer en är hela tiden på en, skriker, försöker separera dig från dina vänner, de hade en motorsåg men med ett plastblad självklart som de satte mot ben etc. En del var ett rum där man inte kunde se nedan för midjan pga dimma och ett speciellt ljus. Så du visste inte när någon skulle hoppa upp framför dig eller ta tag i dina fötter.
 
Är förvånad att jag inte bröt ihop totalt haha. Trodde det var slut efter första delen, men nej. Det var i vilket fall en rolig upplevelse, men förmodligen något jag inte kommer göra igen lol.