Rutiner

Andra veckan i ett amerikanskt high school är snart förbi och det märks för allting går på rutin haha. En vanlig dag ser ut så att jag går upp mellan 05:00 och 05:45 beroende på och jag ska duscha, göra läxor, sjunga för en bästa vän som fyller 18 haha eller inte. Brukar alltid göra mig iordning först och sen äter jag min havregrynsgröt och dricker mitt kaffe, mycket intressant, och sen strax innan sju går jag 20 meter där skolbussen hämtar mig. Och ja, de har exakt sådana gula skolbussar du ser på film, OCH de stannar precis utanför huset. Detta av säkerhetsskäl. Sen bär det av mot Junior High där jag måste byta till en annan buss för att komma till mitt high school. Bussresan tar ca 45 min och är fylld med småbarn, men jag lyssnar alltid på musik och drömmer mig bort i min egna värld så det gör mig ingenting att åka buss. Ganska skönt faktiskt. 
 
Väl i skolan går jag direkt till min första lektion, U.S History, som börjar klockan åtta. Hinner lätt hänga med kompisar några minuter innan, men min lärare är så mysig så tycker om att sitta och prata med henne innan lektionen börjar haha. Hon är alltid så glad och ger komplimanger. Sen ser mitt schema ut så att jag har personal law, american literature, study hall och photography. Direkt när skolan är slut halv tre möter jag upp tjejerna i simlaget. Vissa dagar åker vi direkt till poolen och kör styrka/kondition/strech innan vi hoppar i vattnet, andra dagar har vi styrketräning på skolan med mycket fria vikter, pull ups etc. Väldigt likt crossfit. Detta gjorde vi idag och i måndags och det märks. Kan knappt röra mig haha. I en och en halv timme är vi sedan på trampolinen och kör simhopp fram till sex. Därefter är det hem som gäller, äta middag, göra läxor, leka med mina värdbröder, skriva blogginlägg när jag orkar, läsa Harry Potter, göra mig iordning och sen sova.
 
I princip alla mina skoldagar ser ut så här förutom om det är hemma matcher för skolans football team eller om man behöver shoppa en homecoming klänning. Inte superintressant att läsa om kanske, meeeen nu vet ni iaf vad jag gör när jag inte bloggar och jag behöver inte känna att jag behöver skriva om mina skoldagar för de är EXAKT likadana. Ska förklara hur high school i USA funkar någon gång. 
 
I övrigt är allt bra med mig. Har en liten dipp idag där jag är trött, har huvudvärk och ingen motivation, men hemlängtan är det inte, förmodligen mer att allt inte är lika nytt och spännande längre utan det är en vardag.


Kommentarer
Postat av: anonym beundrare

Vill du berätta mer hur det är inom fmailjen? har ni bra relation, vad pratar ni om, berättar du mycket om ditt liv i sverige, är du bekväm?

Svar: Absolut! Det ska jag göra
Alva Westher

2015-09-17 @ 10:50:07
Postat av: Ella (inte så anonym)

Hej! Kan du inte skriva om prom???? puss och kram från mig

2015-09-20 @ 14:38:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: