Sunday Hiking and Bowling

Efter att vi varit i kyrkan imorse åkte jag, Kim och pojkarna och hikeade i Interstate Park. Det låg väldigt vackert vid en flod och det var massa stenar att klättra på. Den här helgen har vädret varit hur härligt som helst, varmaren är vi haft det hemma i Sverige under hela sommaren typ haha. Så hikea var verkligen perfekt. Tror detta kan vara sista helgen vi fortfarande har sommarväder sorgligt nog... 
 
Efter mötte jag upp Dani och Taylor för att bowla vilket var roligt eftersom jag inte ens kommer ihåg senaste gången jag bowlade. Fick till några strikes men det var inte helt fläckfritt från min sida. Dani o andra sidan var hur bra som helst. 
 
Annars har helgen varit väldigt lugn och skön. Börjat läsa andra Harry Potter boken, var och shoppade lite igår vilket var behövligt! Med diving har vi dress up days de dagar vi tävlar vilket innebär att vi inte får ha jeans på oss och nu när det börjar bli kallare har jag inte haft något att ha på mig som är fint... Men nu är det ändring på det! Har även hunnit med att ha lite mer hemlängtan än vanligt men det försvinner snabbt så fort vi hittar på något. Med andra ord har jag haft en väldigt bra helg.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: