Hawaii Dag Ett

Nu är det nästan en vecka sen jag kom hem från Hawaii och det har inte varit helt lätt. Det var så härligt att få hänga med svenskar, och andra som delar liknande uppväxter, kulturer, och värderingar. För tror det eller ej, men USA skiljer sig så mycket från Sverige. Jag insåg inte hur mycket innan jag åkte hit. Så den här veckan har jag fått hantera mycket hemlängtan. Har blivit lite anti-USA och fokuserar lite för mycket på det negativa men nu är det slut med det. Finns så mycket bra som händer och jag lär mig att lägga energi på istället. Men i vilket fall så tänkte jag dela upp resan i olika inlägg för det hände sååå mycket roligt och har så mycket bilder att dela med mig av.
 
Jag och Lova hade sett till att boka samma flyg och platser bredvid varandra så det var en trygghet. Hon sov hos mig fredags natten, och på lördag morgon vid fyra lämnade vi East Bethel. Väl på flygplatsen såg vi Lorena (Schweiz) som även hon hade samma flyg som oss! I Seattle mötte vi även Cornelia från Svergie, så de var skönt att inte behöva flyga själv så långt. Vi landade på Hawaii två på eftermiddagen där vi mötte andra utbytesstudenter och vi alla tog sedan en buss till hotellet. Superfräscht hotell måste jag säga! Var väldigt skeptisk för man vet aldrig hur det ska bli, men det var jättefint, rent, bra frukost och frukost matsalen var helt utomhus så det var härligt. Och att hotellet låg två minuters promenad från stranden var inte helt fel heller.
 
Vi hade lite fritid efter det då vi bara gick runt i Waikiki, tog ett dopp i poolen, och sen var det dags för middag och informations möte där jag äntligen fick träffa Amanda igen!! Ett kärt återseende. Betydde så mycket att få spendera en vecka med någon som verkligen känner en, vet ens personlighet, och liv. Efter det somnade vi gott i våra sängar, helt utmattade från resan.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: