Hawaii - North Shore Surfing

Alla dagar på Hawaii var självklart magiska, men min favorit förblir måndagen när vi surfade i North Shore. Förväntade mig ingenting, och har väl aldrig riktigt drömt om att surfa, men det var verkligen en så sjukt underbar känsla!! Vi lämnade tidigt på morgonen, och delade sen in oss i två grupper för surf lektionen. Vi var i den senare så spenderade tid med att gå runt vid stranden. I närheten hade de tydligen spelat in delar av Lost, hur coolt?! Och från stället kunde man se Pirates of the Caribbean skäppen till havs när filmerna spelades in. 
 
Själva surfningen gick till så att vi hade en instruktör som berättade hur man paddlade, svängde, stod upp på brädan etc och väl ute i vattnet hjälpte de en att "fånga vågen". Stod upp på första försöket vilket var ritkigt coolt och oförväntat. Blev ett par failures därefter men för det mesta stod jag upp! Har helt klart lite andra planer för vad jag ska göra efter gymnasiet, hade varit så häftigt att lära mig surfa på riktigt.
 
Efter surfningen åkte vi till ett kulturcenter för de olika befolkningarna som bor på ön. Delvis var det kul, men lite av en besvikelse. Väldigt amerikanskt, och de liksom skämtar bort historian typ. Hade mycket hellre åkte till en annanas farm, meeeen det fanns väl någon mening med det också. Dagen var trots allt lyckad. North Shore är ett surfparadis där de har flera stora tävlingar. Så jäkla häftigt att ha varit där helt enkelt.
Här inne i skogen någonstans har de spelat in LOST!!!!!
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: