Packning och Ny Termin

På lördag är det alltså dags för HAWAII!!! Kan inte fatta att det redan är dags att uppfylla en ny dröm. I början av året var jag säker på att jag inte skulle åka pga så himla dyrt, men nu är jag verkligen lycklig över att jag ändrade mig. Amanda ska också med på resan och härom dan fick vi bekräftat att vi får dela rum!!! Så himla underbart, och det ska bli så härligt att få spendera veckan med en av mina bästa vänner <333 Ska också bli skönt att få byta ut kylan till värme och bryta lite rutiner. Behöver sol haha. Detta är första gången sen jag kom jag packar för en längre resa och det känns så konstigt att ta fram den stora resväskan... Senast jag använde den var liksom när jag reste hit. Så hade ett litet moment igår. 
 
I övrigt så började jag en ny termin i tisdags så mitt schema ser ut så här numera:
 
American Lit B - Fortfarande en sophmore klass men har Val, tre andra utbytesstudenter och läraren är väldigt rolig så tror det inte kommer bli så himla myckt pest och pina. Böckerna verkar roligare i denna klassen så det kan bli intressant.
 
Psykologi - Mest juniors och seniors och känner faktiskt igen människorna från andra klasser etc så det är nice. Har även Iz från gymnastiken i den klassen samt samma lärare som jag hade i Social Issues och henne tycker jag om så det blir nog en väldigt bra klass. Ska bli en intressant klass.
 
US History B - Känner ett par människor i klassen, en ny vikarie som jag är lite skeptisk emot, men han tar dock över från en av mina absoluta favoritlärare både här och hemma sååå borde ge honom en chans haha. Men historia är trots allt ett av mina favoritämnen så läraren är lite viktigare än i andra klasser.
 
Study Hall -  THANK GOD! Drunknade typ i läxor last quater så nu ska det bli skönt att kunna få det mesta gjort i skolan. Plus har Erica i den klassen, och ett väldigt bra lunchbord så det kunde inte bli mycket bättre.
 
Interior Space and Design - Trodde det skulle vara en sophmore klass men många är faktiskt seniors/juniors så det är kul. Läraren verkar härlig och det är något jag tycker är roligt. Igår fick vi göra en bild med ritningar, och bilder på inredning som vi tyckte gör ett hus till ett hem. Mycket projekt i den klassen så det ska bli kul! Skönt med något mer kreativt.
 
Imorgon är det förmodligen sista gången jag tävlar i gymnastiken och det känns hemskt. VILL INTE ATT DET SKA VARA ÖVER. Men, men har en veckas träning till efter Hawaii och då är det även sektions så helt över är det iaf inte än. Vet dock inte hur jag ska överleva (dramatiskt) utan mina tränare och tjejerna, men jag kommer väl över det tillslut. Finns så mycket att se framemot i vår så ska nog klara det. Idag är det 120 dagar tills mamma och pappa kommer hit, och jag har varit iväg 157 (!!) så tiden går trots allt väldigt fort och jag börjar få lite av stressen att det snart är över. Har fortfarande saker jag vill göra innan året är slut...
 
Bild av Waikiki där jag kommer spendera min vecka i Hawaii
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: