Update

Återigen har det tagit mig lite för lång tid att blogga... Och det är endast för att jag är lat för tid har jag numera så ledsen för det. Men glömmer verkligen hur fort tiden går. Tänker hela tiden att jag gör det imorgon och helt plötsligt har det gått tre veckor. Det har varit en hel del hemlängtan då och då, men för det mesta är jag glad och trivs. Mycket att se framemot hela tiden. Sen senast har det dock hänt två roliga saker som jag tänkte skriva lite mer om.
 
Först ut är Spring Break!! För er som inte vet åkte jag till Arizona med min värdmamma och Caleb. Min värdpappa och Gabriel kunde inte följa med då min värdpappa hade spring break veckan efter (dvs denna veckan) och de får inte ta ledigt något veckan innan... Men vi flög iaf ner på lördag kvällen till Kims föräldrar som har ett hus där nere för vintern. Första dagen gick vi runt Arizona State University där både Kim och Chris gick efter high school. Älskade verkligen campuset där!! Hade jag varit Amerikanare hade jag lätt gått där. Annars bestod resan av att åka runt i Arizona och Utah till olika national parker där vi hikeade. Helt underbart, och det var utan tvekan ett av det vackraste ställena jag sett. Självklart helt annorlunda än Hawaii som är grönt och detta var öken haha, men måste nog säga att den här resan var lite mäktigare. Min plan är att göra att album med bilder på Facebook, eftersom jag inte ens bloggat klart om Hawaii (LOL) så ni kan se hur allt såg ut.
 
Den andra roliga händelsen är att konstsim har börjat. Och OJ vilken underskattad sport. Extremt krävande eftersom vi i princip trampar vatten, håller andan, simmar etc konstant i två timmar. Men väldigt rolig!! För mig går figurerna och såna saker relativt bra, men vi simmar varje dag som uppvärmning och det ger mig lagom mycket ångest. Jag har tyckt att jag alltid varit relativt bra på att simma, men har aldrig lärt mig att kråla riktigt med anding osv så det har varit min värsta utmaning denna veckan. Men det är bara att fortsätta öva och bli bättre. För er som inte riktigt har en klar bild av vad konstsim är kan ni klicka här så kommer ni till en youtube länk där min skola tävlade i state för två år sen. Dani är med, och om jag inte har helt fel är det hon som gör lyften.
 
Den här helgen ska jag spendera hos Lorena som jag lärde känna på Hawaii. Vi ska gå på hockey, Minnesota Wild och sen ska jag sova där. Imorgon tror jag vi ska till ett svenskt institut de har i St Paul. Ska bli så roligt att få träffa henne igen!! 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: